• hu

Marele răspuns

De ce nu consumă toată lumea în mod constant o cantitate ideală de vitamine de vreme ce o dată a încercat? Oare de ce? Nu m-a lăsat liniștit această întrebare. Deoarece fără un răspuns nu am cum să ajut pe cineva să obțină o îmbunătățire a calității vieții.

Prima dată deci, am crezut că doar nu are cunoștințe suficiente pentru a înțelege importanța consumării constante ale vitaminelor. Acum am realizat ca nu! Nu asta e motivul cel mai important.

Cel mai important motiv este următorul:

“Motivul pentru care un om care deja a încercat o dată vitaminele, dar nu le consumă în mod constant, este că nu constată diferențe semnificative între perioadele în care le administrează și între cele în care nu face acest lucru.”.

Dar dacă nu simte o diferență semnificativă atunci putem fi siguri că nu a folosit vitaminele în mod corect.

Asta e sigur, pentru că, conform celei mai importante și confirmate reguli, ar trebui să simtă o diferență evidentă.

Deci putem să fim siguri, că nu a folosit vitaminele în mod corect. Numai și numai din acest motiv nu simte nici o diferență între perioadele în care își ia, și perioadele în care nu își ia vitaminele.

Dacă ar simți diferența atunci cu siguranță nu ar reduce cantitățile luate sau nu ar face pauze. Nu ar întrerupe consumul de vitamine ale căror efecte benefice au fost deja experimentate și dovedite. Nu s-ar priva de experiența unei calități de viață superioare deja experimentată.

Vă rog fiți atenți la mine!

Aplicați cea mai importantă regulă!

“Când cineva ia vitamine în mod corespunzător, se va vedea o îmbunătățire a calității vieții în mod evident.”.

Nu vă resemnați dacă acest lucru nu se întâmplă, ci urmăriți indicațiile mele:

  1. Consumați Multivitamine Vitalis corespunzătoare nevoilor Dumneavoastră!
  2. Zilnic.
  3. Întreaga doză.
  4. Dacă preparatul consumat de Dumnavoastră nu produce efectele dorite nici după câteva luni, atunci treceți pe o variantă mai tare.
  5. Nu țineți pauze!
  6. Faceți-vă un stil de viață din consumarea produselor Vitalis.
  7. Dacă este posibil completați Multivitamina Vitalis cu băutura solubilă Calciu-Magneziu C-1000 și Vitamina C, așa cum puteți citi la combinația ideală
  8. Iar la sfârșit dar nu în ultimul rând, citiți cărțile mele, ca să vă înarmați cu îndeajuns de multă cunoaștere!

Procedând așa, veți experimenta o îmbunătățire a vieții bine simțită.

000