• ro

Tudnivalók

TUDNI JÓ! KISFILMEK DR. LENKEI GÁBOR ELŐADÁSÁBAN.

2017 márciusában Dr. Lenkei Gábor oktatást tartott néhány munkatársának. A több napos, összesen 15 órás képzés anyagából válogattuk össze az itt megnézhető rövid részeket. A komoly felkészültség játékos és érthető előadásmóddal párosul, humorral és jókedvvel fűszerezve. A filmek megtekintésének nincsen meghatározott sorrendje, az egyes részek önállóan nézve is érthetőek.

Bővebben

Az ideális összeállítás

Már a legelső könyvemben (Cenzúrázott egészség) közzétettem azt a „receptet”, amely a legbiztosabb segítséget jelenti az emberhez sokkal inkább méltó életminőség felé vezető úton. A bevált „recept” mai is érvényes. Elneveztem „Ideális összeállítás”-nak.

Bővebben

A legfontosabb szabály

Amikor valaki megfelelően alkalmazza a vitaminokat, akkor határozott, egyértelmű, jól észrevehető életminőség-javulást KELL megtapasztalnia. KELL!!! Ez ennyire egyszerű!!! Több tízezren már megtapasztalták.

Bővebben

Miért nem tapasztalja meg mindenki?

Már megmutattam Önnek a legfontosabb szabályt: „Amikor valaki megfelelően alkalmazza a vitaminokat, akkor határozott, egyértelmű, jól észrevehető életminőség-javulást KELL megtapasztalnia.” Ha ez ennyire egyszerű, akkor miért van az, hogy mégsem tapasztalja meg mindenki?

Bővebben

Az Életerő Multivitaminokról

Elsőként a világon én honosítottam meg széles körben – először Magyarországon – az ennyire teljes és ennyire erőteljes hatású vitamin-, ásványianyag- és nyomelem-összeállítások életformaszerűen történő fogyasztásának kultúráját.

Bővebben

A nagy válasz

Miért NEM szed valaki folyamatosan megfelelő mennyiségű vitamint? Ha már egyszer kipróbálta? Vajon miért nem? Nem hagyott nyugodni ez a kérdés. Hiszen válasz hiányában nem tudok hozzásegíteni valakit az egyértelmű életminőség-javuláshoz.

Bővebben