fbpx

Home

DR. GABOR LENKEI

Mă numesc Dr.Lenkei Gabor. M-am născut în 1961. Am obținut  diploma de medic cu calificativul “summa cum laude” în 1986.

Am lucrat timp de șase ani în cadrul Spitalului Universitar din Debrecen (Ungaria). Am acumulat experiență ca cercetător, mai târziu ca medic internist iar mai apoi in cadrul departamentului de ginecologie și obstetrică.

Limitele impuse de medicina oficială mi s-au părut prea rigide și înguste. Entuziasmul, voința, dorința mea neclintită de a găsi soluții noi și mai bune m-au făcut să forțez aceste limite iar astfel am început să merg pe drumul meu. Am luat decizia corectă.

Dacă rămâneam în cadrul medicinei oficiale, nu aș fi putut descoperi niciodată informațiile care stau la baza activității mele din prezent. Am înțeles când și de ce a devenit medicina rigidă și obstructivă. Am înțeles că dominația asupra educației medicale a fost preluată de un grup de interese încă  de la începutul anilor 1900, fără a avea interesul ca oamenii să trăiască în sănătate deplină pe tot parcursul vieții.

Am înțeles că există o forță reală care beneficiază de faptul că oamenii sunt ignoranți, decăzuți moral, vulnerabili și incapabili de a-și menține sănătatea la un nivel ridicat. Atunci m-am trezit față în față cu mafia medicamentelor.

Citește mai mult

CUNOAȘTERE INSTANTANEE

VIEW ALL PRODUCTS

ȘI MAI MULTĂ CUNOAȘTERE

VIEW ALL PRODUCTS

Evenimente

Unde ești binevenit întotdeauna

Sistem pentru clienți fideli

Discounturi speciale

Broșuri

Produse și prețuri de listă

CENTRUL DE SĂNĂTATE DR LENKEI

Contactează-ne pe noi sau pe unul dintre partenerii noștri

Locații magazine

DESPRE

Bine de citit!

Vreau să citesc

CONTACT

Adresa: Str Harom nr 3, Miercurea Ciuc, jud Harghita

E-mail: pr@drlenkei.ro

Număr de telefon: (+4)0752 188 886 / 0757 578 888

NEWSLETTER