• hu

Despre

COMBINAȚIA IDEALĂ

Deja în prima mea carte (Sănătate cenzurată) am publicat „rețeta” care oferă cel mai sigur ajutor către drumul spre o calitate a vieții mai demnă de om. ”Rețeta” esta valabilă și în ziua de azi. Am numit-o ”Combinația ideală”.

Citește mai mult

CEA MAI IMPORTANTĂ REGULĂ

Dacă cineva întrebuințează în mod adecvat vitaminele atunci trebuie să experimenteze o îmbunătățire evidențiată și bine observabilă a calității vieții.  TREBUIE!!!  Este chiar așa de simplu!!! Zeci de mii de oameni au experimentat-o deja.

Citește mai mult

DE CE NU EXPERIMENTEAZĂ TOATĂ LUMEA?

V-am arătat deja cea mai importantă regulă: „Cand cineva ia vitamine in mod corespunzator, se va vedea o imbunatatire a calitatii vietii in mod evident.” Dacă este așa de ușor, atunci de ce nu simte toată lumea această îmbunătățire evidentă?

Citește mai mult

DESPRE MULTIVITAMINELE VITALIS

Au creat ocultură nouă, cea a administrării corecte a vitaminelor. Am făcut cunoscută și am implementat, pentru prima dată în lume – mai întâi în Ungaria – cultura consumării unei astfel de compoziții complete de vitamine minerale și oligoelemente.

Citește mai mult

MARELE RĂSPUNS

De ce nu consumă toată lumea în mod constant o cantitate ideală de vitamine de vreme ce o dată a încercat? Oare de ce? Nu m-a lăsat liniștit această întrebare. Deoarece fără un răspuns nu am cum să ajut pe cineva să obțină o îmbunătățire a calității vieții.

Citește mai mult