• hu

DECLARAȚIE JURIDICĂ ȘI MEDICALĂ

Orice informație www.drlenkei.ro – inclusiv texte, grafică și imagini, precum și orice alt material prezent  pe această pagină – este destinat să sporească informațiile generale și nu ca să înlocuiască tratamentele și consilierea medicală.

Informațiile de pe acest site nu au fost verificate de către Serviciul de sănătate al Guvernului.

Propunerea medicală este acea diagnosticare și / sau o condiția specială de consum de medicamente care este legată de starea persoanei.

Pe această pagină nu oferim consultanță medicală sub nici o formă, nu întruchipăm relația medic-pacient. Vă recomandăm să consultați întotdeauna medicul dumneavoastră dacă aveți întrebări sau suspiciuni cu privire la starea dumneavoastră. De asemenea, vă recomandăm să consultați medicul înainte de a primi orice tratament nou. NICIODATĂ SĂ NU IGNORAȚI SFATUL MEDICAL DIN CAUZĂ CĂ AȚI CITIT INFORMAȚII DE ORICE FEL PE ACEASTĂ PAGINĂ WEB ORI ORICARE ALTĂ PAGINĂ CONECTATĂ LA PAGINA NOASTRĂ WEB.

drlenkei.ro nu își asumă responsabilitatea pentru nici observație sau diagnosticare a vizitatorilor legate de conținutul site-ului.

drlenkei.ro nu se asociază cu produsele și serviciile recomandate pe această pagină Web care oferă produsele și serviciile altor site-uri web și link-uri.

drlenkei.ro nu își asumă responsabilitatea pentru reclamații ori daune directe sau indirecte care aulegătură cu conținutul și anunțurilor acestui site, sau conținutul oricărui alt site prezent  pe această pagină Web.

Conținutul site-ului drlenkei.ro este protejat prin drepturi de autor.