• hu

DR Gabor Lenkei

DR. GABOR LENKEI

Mă numesc Dr.Lenkei Gabor. M-am născut în 1961. Am obținut  diploma de medic cu calificativul “summa cum laude” în 1986.

Am lucrat timp de șase ani în cadrul Spitalului Universitar din Debrecen (Ungaria). Am acumulat experiență ca cercetător, mai târziu ca medic internist iar mai apoi in cadrul departamentului de ginecologie și obstetrică.

Limitele impuse de medicina oficială mi s-au părut prea rigide și înguste. Entuziasmul, voința, dorința mea neclintită de a găsi soluții noi și mai bune m-au făcut să forțez aceste limite iar astfel am început să merg pe drumul meu.Am luat decizia corectă. Dacă rămâneam în cadrul medicinei oficiale, nu aș fi putut descoperi niciodată informațiile care stau la baza activității mele din prezent.Am înțeles când și de ce a devenit medicina rigidă și obstructivă. Am înțeles că dominația asupra educației medicale a fost preluată de un grup de interese încă  de la începutul anilor 1900, fără a avea interesul ca oamenii să trăiască în sănătate deplină pe tot parcursul vieții. Am înțeles că există o forță reală care beneficiază de faptul că oamenii sunt ignoranți, decăzuți moral, vulnerabili și incapabili de a-și menține sănătatea la un nivel ridicat.

Atunci m-am trezit față în față cu mafia medicamentelor.

Apoi am înțeles un lucru care ar fi putut să-mi fie întotdeauna evident. Asta dacă m-aș fi gândit la adevărul de la sine înțeles al următorului fapt: Mafia medicamentelor nu are nevoie de oameni sănătoși!
Așa a devenit clar, de ce atât de multe descoperiri științifice au ajuns în fundul sertarelor prăfuite și de ce nu au ajuns să facă parte din cultura umană.

Pentru că așa au vrut ei.

Cu cât am căutat mai mult, cu atât mi-a devenit mai clar, că dispunem de toate cunoștințele și instrumentele cu ajutorul cărora – dacă sunt aplicate – omenirea poate fi eliberată din capcana denumită fatalitatea destinului și ar putea ajunge la acea stare ideală în care oricine ar putea fi capabil să-și protejeze și să-și mențină sănatatea la un nivel înalt, și oricine ar fi capabil ca nici măcar să nu ajungă să se îmbolnăvească.

Toate cunoștințele, toate instrumentele sunt la dispoziția noastră.
Dar mafia medicamentelor nu are nevoie de oameni sănătoși!
Așa au ajuns să fie cenzurate, cu bună știință, cunoștințele care îndeamnă la menținerea sănătății.

Mi-am format o imagine de ansamblu a acestei situații. În 2003 am scris prima mea carte, cu titlul ”Sanatate cenzurata. Nu întâmplător am ales ca subtitlu: Pe banda rulantă a industriei bolii.
În timp ce „săpam” prin sertarele prăfuite, am dat peste o multitudine de descoperiri științifice care demonstrează eficiența uimitoare a vitaminelor.
Am decis, ca prim pas, să fac cunoscute pe o scară largă aceste instrumente – vitaminele.
Am ales vitaminele pentru că am înțeles că prin utilizarea lor inteligentă, se pot obține îmbunătățiri semnificative a calității vieții în timp foarte scurt. Acesta a fost motivul principal însă printre motive se număra și considerația mea că acest subiect poate fi mai ușor înțeles de către oameni, și este un instrument accesibil pe scară largă.

Pentru mine vitaminele au însemnat:

– Un subiect ușor de înțeles
– O posibilitate accesibilă multor oameni
– Un mijloc prin care se poate realiza în scurt timp, o îmbunătățire remarcabilă a stării unui om,
– care poate fi îndrumat apoi pe drumul care îl va purta spre controlul total al stării lui de sănătate.

Am luat decizia corectă. S-a adeverit că vitaminele – folosite în mod corespunzător –au într-adevăr un efect uimitor de îmbunătățire a stării de sănătate. Cel mai șocant lucru a fost că am reușit să obținem o îmbunătățire clară a calității vieții chiar și în cazul persoanelor care păreau a fi sănătoase și înaintea luării vitaminelor.
Profeția marilor oameni de știință s-a dovedit a fi adevărată: prin utilizarea vitaminelor, viața unui om poate fi ridicată calitativ la un nivel care în trecut părea de neatins.

Publicul recunoscător m-a copleșit cu zeci de mii de scrisori de mulțumire. Am publicat cu mândrie testimonialele uimitoare provenite din viața reală.
Însă cu acest lucru am înfuriat mafia medicamentelor. Pentru că acest grup de interese – după cum bine știm – nu are nevoie de oameni sănătoși.
Numărul a fost prea mare, au apărut prea multe rezultate strălucitoare. Rolul vitaminelor în păstrarea sănătății a început să fie din ce în ce mai cunoscut.
Am devenit periculos pentru ei.
A început o serie de atacuri incredibil de agresive și de lungă durată.
– O calomnie brutală în mass-media. ( Cei care își câștigă majoritatea veniturilor din reclamele pentru medicamente, au fost dispuși să participe la discreditarea mea.)
– O serie de raiduri ale poliției în magazinele care puneau în vânzare produse ce purtau numele meu.
– Blocarea produselor mele și scoaterea lor din funcțiune evocând motive mincinoase
– Una dintre cele mai mari amenzi din toate timpurile, drept pedeapsă pentru că am îndrăznit să public testimonialele conținând frumoasele rezultate obținute.

Am intentat procese împotriva autorităților autocrate care au acționat ilegal. Războiul a durat șase ani. În sfârșit, în vara anului 2014 am câștigat și ultimul proces.
De atunci – probabil doar temporar – este pace și îmi pot concentra toată atenția și energia reconstruirii și îmbunătățirii.
Nu a fost intenția mea să devin luptător pentru libertate. Am vrut doar să îi ajut pe oameni să aibă un trai mai bun, mai fericit , mai bogat, mai demn.
Chiar înainte de atacuri, într-un interviu televizat, reporterul m-a întrebat dacă nu îmi este frică, ca menționând tot timpul mafia medicamentelor, creez o teorie a conspirației. I-am răspuns că nu mă ocup cu astfel de teorii.
Atacurile împotriva mea – peste care am trecut cu succes – spun mai multe despre situație decât orice teorie.
Am simțit pe pielea mea care este practica – indiferent de teorii.
Am devenit luptător pentru libertate fără voia mea. Nu contează. Nu mă simt obligat și nici împovărat. Nu așa am plănuit, dar mă simt bine în această postură.
Mi-am făcut auzită vocea împotriva abuzurilor, în mai multe domenii.
– Am luptat împotriva înșelării oamenilor atunci când au încercat să genereze falsă isterie în masă în legătură cu epidemia de gripă H1N1
– De mult timp mă lupt – alături de aliații mei – pentru ca în Uniunea Europeană să nu se nască legea necinstită care dorește să limiteze consumul liber de vitamine, făcând trimitere la un studiu fals deghizat în lucrare științifică. Lupta noastră nu a fost fără rezultat. Legea trebuia să fie pusă în aplicare în 2007. Scriu aceste rânduri la sfârșitul anului 2015. În momentul de față nu există nici o lege anti-vitamine în UE.
– Împreună cu fratele meu, medic și el, (Dr.Lenkei Gyorgy), am pregătit un scurt studiu care demonstrează clar că Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară, în limba engleză European Food Safety Authority prescurtat (EFSA), responsabilă de elaborarea legislației UE anti-vitamine, folosește metode neștiințifice și înșelătoare. Studiul l-am trimis mai multor membri ai Parlamentului European

– -Am pus la dispoziția tuturor rezultatele cercetărilor de pe urma cărora rezultă fără urmă de îndoială faptul că personajele cheie ale organizației EFSA, amintite mai devreme, au fost interesați financiar, ca să mă exprim elegant, pentru ca, în loc să aibă în grijă siguranța milioanelor de oameni pe care îi reprezintă, să ajute ca interesele multinaționalelor să aibă sorți de izbândă.

– Am făcut multe și pentru a bloca producția imorală și distribuția necinstită a modificatorilor de conștiință (antidepresive, anxiolitice, tranchilizante, medicamente folosite în tratamentul depresiei și a altor tulburări), care sunt vândute cu un profit de dimensiuni astronomice, care nu oferă nici un ajutor real, dar care în schimb prezintă niște riscuri grave pentru sănătate. Există, de asemenea, rezultate foarte promițătoare în acest domeniu

– Și am făcut multe alte lucruri pentru a proteja drepturile fundamentale ale omului.
În timp ce sunt nevoit să lupt pentru menținerea pe termen lung a drepturilor fundamentale ale omului în domeniul sănătății, fac eforturi ca să furnizez informațiile deținute de mine cât mai multor oameni, ca ei să devină capabili să se poată decide în favoarea unei vieți mai bune.
Vreau să învăț cât mai mulți oameni să folosească cu inteligență și pricepere instrumentele în dotare. Instrumente care îi vor ajuta în îmbunătățirea calității vieții.

Mă consider norocos.

Am ocazia să trăiesc o viață frumoasă, incitantă, plină de evenimente.

Sunt fericit de fiecare dată când aflu că am reușit prin cunoștințele oferite, să fac viața oamenilor mai bogată mai liberă și mai fericită.

Dacă ați ajuns să citiți până aici rândurile mele, atunci deja a meritat să scriu această scrisoare.

Luați cu Dumneavoastră – ca un sfat personal – următoarea informație importantă:
În cazul tuturor oamenilor, deci și în cazul Dumneavoastră, viața poate avea o calitate superioară care poate fi atinsă.

Vă mulțumesc că m-ați onorat cu atenția.

Cu prietenie:

Dr. Gabor Lenkei